0% Complete
صفحه اصلی
/
ورود به سیستم
/
سوالات متداول
/
تماس با ما
صفحه اصلی
/
پنجمین سمینار شیمی کاربردی انجمن شیمی ایران
بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی و آبی گیاه کیسه کشیش ) (Capsella bursa-pastoris از منطقه رینه مازندران
Investigation of antibacterial properties of ethanolic and aqueous extracts of Capsella bursa-pastoris from Rineh region of Mazandaran
نویسندگان :
تهمینه ظاهری ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی ) , سید محمد وحدت ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی ) , فرهوش کیانی ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی )
کلید واژه ها :
کیسه کشیش، خواص ضدباکتریایی، عصاره اتانولی، عصاره آبی
چکیده مقاله :
در این تحقیق، تأثیر دو حلال بر خواص ضد میکروبی عصاره گیاه کیسه کشیش (Capsella bursa-pastoris) مورد مطالعه قرار گرفت. فعالیت ضد میکروبی عصاره های اتانولی و آبی گیاه در برابر باکتریهای گرم مثبت استافیلوکوک و باسیلوس و باکتریهای گرم منفی اشرشیاکلی و سالمونلا مورد بررسی قرار گرفت. پس از خشک کردن گیاه ، استخراج در حلال های اتانول و آب با استفاده از روش خیساندن (ماسراسیون) انجام شد. نتایج نشان می دهد که استخراج بوسیله حلال اتانول منجر به فعالیت ضد باکتریایی بیشتری در مقایسه با حلال آب می شود. ارتباط مستقیمی بین فعالیت ضد باکتریایی و غلظت عصاره ها مشاهده شد. علاوه بر این، عصاره اتانولی در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس در مقایسه با اشرشیاکلی و سالمونلا فعال تر عمل کرد. درحالیکه ، عصاره آبی بیشتر در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا موثر بود.
لیست مقالات این رویداد
Samin Hamayesh