0% Complete
صفحه اصلی
/
ورود به سیستم
/
سوالات متداول
/
تماس با ما
صفحه اصلی
/
پنجمین سمینار شیمی کاربردی انجمن شیمی ایران
ارزیابی بازده و درصد محتویات روغن های تهیه شده از بذر و کنجاله سیاه دانه
Evaluation of yield and percentage of ingredients in oils prepared from seeds and press cake of black cumin
نویسندگان :
محسن مقیسه ( جهاد دانشگاهی واحد استان گلستان ) , محمدرضا طاهری ( دانشگاه گلستان ) , مژگان متاعی ( دانشگاه گلستان ) , مصطفی حمیدی ( جهاد دانشگاهی استان گلستان ) , محمد صفری ( جهاددانشگاهی استان گلستان )
کلید واژه ها :
سیاه دانه، عصاره گیری، کنجاله، پرس سرد، NMR، سوکسله.
چکیده مقاله :
به منظور تعیین بازده روغن بدست آمده از بذر و کنجاله سیاه دانه، بذر سیاه دانه از روستای قلی آباد واقع در استان گلستان جمع آوری شد. سپس، روغن گیری از بذر با روش پرس سرد و از کنجاله با روش حلالی و با استفاده از سوکسله ا انجام شد. میزان روغن بدست آمده از کنجاله تقریبا 30 درصد بود. روغن بدست آمده از کنجاله میزان اسیدچرب اشباع و اولئیک اسید بالایی در حد 40 و 30 درصد نشان داد. با این حال میزان اسیدچرب غیراشباع ( لینولئیک اسید) در روغن حاصل از بذر مقدار بیشتری (در حد 60 درصد) را دارا بود. بنابراین، روغن حاصل از کنجاله بدلیل حضور اسیدچرب های اشباع درصد جامد بسیار بالاتری را در دمای محیط نشان می دهد.
لیست مقالات این رویداد
Samin Hamayesh