0% Complete
صفحه اصلی
/
ورود به سیستم
/
سوالات متداول
/
تماس با ما
صفحه اصلی
/
پنجمین سمینار شیمی کاربردی انجمن شیمی ایران
بررسی میزان اسانس و ماده موثره گیاه نعناع فلفلی کشت شده در سطح استان گلستان
Evaluation of active ingredient of peppermint Essential oil cultivated in Golestan province
نویسندگان :
محسن مقیسه ( جهاددانشگاهی استان گلستان ) , محمدرضا طاهری ( دانشگاه گلستان ) , راحله داغلیه ( دانشگاه گلستان ) , مصطفی حمیدی ( جهاددانشگاهی استان گلستان ) , محمد صفری ( جهاد دانشگاهی استان گلستان )
کلید واژه ها :
نعناع فلفلی، اسانس، ماده موثره، منتول، GCMS.
چکیده مقاله :
به منظور بررسی میزان بازده اسانس و درصد مواد تشکیل دهنده دو نوع مختلف از گیاه نعناع فلفلی، نمونه های تازه از محل کشت از نقاط مختلف استان جمع آوری شدند. نمونه های نعناع فلفلی با برگ های بزرگتر میزان بازده بالاتری از جهت میزان اسانس دارا می باشد. نتایج حاصل از آنالیز GCMS اسانس های تهیه شده نیز حضور 8 تا 18 ترکیب مختلف را در اسانس ها نشان می دهد. از بین ترکیبات تشکیل دهنده، منتول و منتون بیشترین میزان درصد را شامل می شود. میزان منتول و منتون در اسانس گیاه نعناع فلفلی کشت شده در منطقه نومل (منطقه با آب و هوای نسبتا سردتر) به ترتیب بیشترین و کم ترین میزان (69 و 24 درصد) را نشان می دهد.
لیست مقالات این رویداد
Samin Hamayesh