0% Complete
صفحه اصلی
/
ورود به سیستم
/
سوالات متداول
/
تماس با ما
صفحه اصلی
/
پنجمین سمینار شیمی کاربردی انجمن شیمی ایران
مقایسه فنولیک اسیدها و خواص آنتی اکسیدانی آنها در سه گونه از گیاهان جنس Stachys
Comparison of phenolic acids and antioxidant activity of three genus of Stachys
نویسندگان :
سعید ملائی ( دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ) , پوپک فرنیا ( دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ) , جلال الدین غنوی ( دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ) , سعید حضرتی ( دانشگاه شهید مدنی آذربایجان )
کلید واژه ها :
آنتیاکسیدان، پولک، چای کوهی، سنبله ارغوان، فنولیک اسید
چکیده مقاله :
گیاهان جنس Stachys که متعلق به تیره نعناعیان هستند از گیاهان دارویی با ارزش می باشند که دارای خواص بیولوژیکی فراوانی است. در این مطالعه، خاصیت آنتی اکسیدانی و میزان فنولیک اسیدهای موجود در عصاره متانولی گیاهان چای کوهی، پولک و سنبله ارغوانی مورد بررسی قرار گرفتند. با توجه به نتایج بدست آمده، عصاره بدست آمده از گیاه چای کوهی دارای بیشترین بازده بود. بیشترین میزان فنولیک اسیدها متعلق به عصاره بدست آمده از گیاه چای کوهی بود. همچنین، این عصاره بیشترین میزان عملکرد آنتیاکسیدانی با مقدار IC50 برابر با 8/67 میکروگرم بر میلی لیتر در مهار رادیکال آزاد داشت. بررسی نتایج نشان دادند که ترکیبات موجود در گیاه نقش مهمی را در خاصیت آنتیاکسیدانی گیاه ایفا می کند. در نتیجه، گیاه چای کوهی گیاهی سرشار از فنولیک اسیدهای آنتی اکسیدانی می باشد.
لیست مقالات این رویداد
Samin Hamayesh